Inspiratie
avontuur
regenwouden 
& Victoriaanse architectuur
 
Australia 
 
Het is alweer een aantal weken geleden dat ik de deur van FEE voor een aantal maanden achter me dicht trok, om nieuwe deuren te openen! Na een geweldige vakantie van 2 weken roadtrippen langs de oostkust, ben ik nu gesetteld in Melbourne om te doen waar ik voor gekomen ben; inspiratie opdoen!
 
Met een kersverse baan in een kunstgalerij weet ik zeker dat ik ga vinden wat ik zoek; of ik nu een curator ben van kunst of van mode; mode is kunst, architectuur en de ultieme vorm van zelfexpressie. Deze nieuwe rol is mij op het lijf geschreven. 
 
Het eerste evenement dat ik bezocht in Melbourne was het Melbourne Fashion Festival, dat tegelijkertijd plaatsvond met Paris Fashion Week. Eerlijk? Geef mij maar Parijs! Europese designers zijn hot; in creatie en in techniek. Parijs houdt niet voor niets de titel hoog als mode mecca van de wereld. Al lijkt Kopenhagen de nieuwe runner-up te zijn, met alle sustainable Nordic fashion!
 
Tijdens Fashion Week werden mijn partner Norris en ik wel meteen door een street style blogger op de foto gezet. Gelukkig waren we beiden geheel gekleed in FEE (ik in Dante 6 en Norris in Samsoe&Samsoe) en had ik de nieuwe tote bag van FEE als tas bij me. Hebben we FEE meteen even wat internationale exposure gegeven! Hebben jullie al een nieuwe tote bag van FEE? Ze zijn ook los verkrijgbaar en heerlijk ruim! Hier in Melbourne is het 4 seizoenen in 1 dag, dus in mijn FEE tote bag passen mijn jas en paraplu gemakkelijk erbij. 

Ik heb zelf stiekem ook voor papparazzo gespeeld!  Al gaan we hier richting het najaar, ook hier is de it-colour lila.
Melbourne Fashionweek
Melbourne Fashionweek
Melbourne Fashionweek
Melbourne Fashionweek
Een van mijn favoriete dingen om te doen hier is mensen kijken. Met mijn fashion magazines zet ik me graag in een cafeetje neer om de creatieve streetwear hier te bewonderen.  Australiërs (en dan vooral de Melburnians) zijn allen artiest/designer/schrijver/muzikant/bartender, dat is wat ik zo geweldig vind aan deze eigenzinnige stad. Hier heb ik ook meer “fun with fashion”; als ik op een dinsdagmiddag over straat wil paraderen in een goudkleurige satijnen pyjama blouse, zal niemand zich omdraaien. Ik draai me ook niet meer om als er een man van 1.90m in een babyroze tennisbroekje langsloopt met een naveltruitje aan en een unicorn-backpack op zijn rug. Live and let live! 
Wat ik wel erg leuk vindt om te zien hier; de zijden print shawls geknoopt aan kleine designer handtassen en de 90’s jeans; lekker los, hoge taille en afgerafeld aan de pijpen. Met daaronder een laarsje met spitse neus. En cowboylaarzen, die blijven favoriet! 
 
Aan alle lieve FEE klanten; ik mis jullie gezelligheid! Ik zal proberen jullie up-to-date te houden met modenieuws en andere inspirerende blogs. 
 
Liefs, Chrissy