Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
Mijn stijl is erg veranderd sinds ik bij FEE werk. Ik koop bewuster en denk na of ik het item over een jaar nog steeds leuk zou vinden. Ik investeer liever in een duurder basic item dan een trend waar ik waarschijnlijk op ben uitgekeken, nadat ik het een paar keer heb aangehad. Ik denk dat ik mijn stijl kan omschrijven als vrouwelijk met een stoere touch.

Wat zijn je favoriete merken en waarom?
Oei moeilijke vraag, ik vind namelijk van alles een beetje leuk en heb niet per sé een favoriet merk. Ik houd van het vrouwelijke van Baum und Pferdgarten, maar dan combineer ik het met een basic van Won Hundred of American Vintage. Hierdoor wordt mijn look iets stoerder. Ik zou een sierlijke jurk met print combineren met een oversized trui of een jeans eronder.

Wat is er deze zomer in jouw koffer te vinden?
Onze nieuwe stoffen FEE tote bag, waar ik mee naar het strand kan. Deze is lekker groot, waardoor mijn badlaken en modetijdschrift er ook in passen als ik op het strand wil gaan relaxen. Een zomerse bloemenjurk waar ik ook ‘s avonds mee kan gaan uiteten zal ook zeker niet in mijn koffer ontbreken.

Welke mode-item kijk je naar uit dit najaar?
Ik houd van de wintercollecties, alle mooie gevarieerde stoffen en wolsoorten… LOVE IT! Wollen truien zijn dan ook echt waar ik naar uitkijk om weer aan te kunnen trekken.

Wat is er standaard in jouw garderobe te vinden?
Een mooie zwarte jumpsuit die voor elke gelegenheid goed is. Mijn favoriete is een van Samsøe&Samsøe van afgelopen jaar die je zowel chique met een mooie hak kan dragen, als naar een festival met een leuke sneaker eronder.

Wat is jouw favoriete kledingstuk of mode accessoire dat je al jaren hebt en nooit weg zult doen?
Jassen! Ik heb een spijkerjasje, een leren jas en een mooie trenchcoat dit ik nooit weg zal doen. Dit zijn basisitems die altijd goed zijn en voor mij nooit uit de mode zullen raken.

Wat vind jij de grootste mode zonde?
Oh god, de biker shorts… een te strak broekje waarin je alle putjes in je billen kunt zien, waarvan je niet wist dat je ze had. Verder vind ik het heel erg als mensen snel kleding kopen, die vervolgens jaren met het kaartje in de kast hangen, of zelfs weg worden gegooid. Ik zou zeggen koop bewust en vind je een item niet meer mooi; gooi het niet weg maar geef het aan iemand die er een mooi 2e leven aan kan geven. Weggooien is zo zonde als je weet dat je er iemand nog een groot plezier mee kan doen.

Wat zijn momenteel je 3 favoriete items bij FEE?
Het geruite pakje van Baum und Pferdgarten! Je kunt het jasje [€359.00] en de rok [€239.00] ook los van elkaar dragen, maar het is wel erg leuk als setje! En de zwarte bikini van Underprotection is absoluut mijn favoriet. Deze zit zó mooi. Deze top [€61.00] en broekje [€47.00] zijn precies wat ik zoek in een bikini!