Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
Ik zou mijn stijl ‘uiteenlopend’ noemen? Ik ben altijd al bezig geweest met mode en zie hier ook mijn toekomst in, daardoor experimenteer ik veel met verschillende stijlen. Op het moment ben ik erg into vintage kleding. Ik ben het nog een beetje aan het ontdekken, maar ik hoop mijn garderobe ermee uit te breiden. Ook is mijn stijl de laatste tijd wat ‘losser’. Ik koop ook vaker mijn kleding op de herenafdeling. Ik houd wel van het oversized, daarnaast vind ik het wel leuk te combineren met bijvoorbeeld een handtasje. Ik ben nog wel zoekende naar wat echt ‘mijn stijl’ is, maar in basics voel ik mij altijd goed. Gewoon een ruige mom jeans met een T-shirt en sneakers of boots.

Wat zijn je favoriete merken en waarom?
American vintage ben ik gek op, omdat ik hun kleurenpaletten en stofgebruik erg fijn vind. Daarnaast vind ik Essentiel Antwerp en Stine Goya fantastisch, omdat ze zo uitgesproken zijn in hun prints en kleuren. Daar zie ik wel echt de kunst in.

Wat is er deze zomer in jouw koffer te vinden?
Jurkjes! Zomerse jurkjes die lekker zitten. Een jurkje is voor mij het makkelijkste kledingstuk dat er is, omdat je lekker klaar bent met één ding. En natuurlijk ook de tote bag van FEE! Maar die zal niet alleen deze zomer in mijn koffer zitten, die plakt het hele jaar aan me vast.

Welk mode-item kijk je naar uit dit najaar?
Mutsen en truien, je lekker warm kunnen aankleden met een leuke hoodie of grof gebreide trui! Ik kijk er sowieso naar uit me weer te kunnen kleden in laagjes; meer mogelijkheden om uit te kunnen kiezen. Mutsen omdat ze je hoofd lekker warm houden en omdat je het leuk kan combineren met je jas en/of sjaal.

Wat is er standaard in jouw garderobe te vinden en waarom?
Zwart! Ik draag veel zwarte kleding dus de meest standaard items zoals een broek of een T-shirt in het zwart zijn zeker in mijn kast te vinden. Ik weet niet hoe mijn liefde voor zwarte kleding ontstaan is, maar ik denk dat ik me het meest comfortabel voel in een volledige zwarte outfit. Daarnaast zijn mijn dr. Martens en vintage Levi’s, items die niet kunnen ontbreken van mijn garderobe! Sinds ik ze heb ben ik er gek op!

Wat is jouw favoriete kledingstuk of mode accessoire dat je al jaren hebt en nooit weg zult doen?
Omdat ik zo wissel van stijl, heb ik niet echt een favoriet kledingstuk dat ik al jaren heb. Mijn favoriete kledingstuk op het moment is denk ik wel het No90 jurkje van FEE  the Ages, omdat ik hem de laatste tijd vaak combineer met een top erover en zo de jurk als rok draag. Ik houd ervan als ik een kledingstuk op meerdere manieren kan dragen, zo weet ik ook dat ik deze lang zal dragen.

Wat vind je de grootste mode-zonde?
Moeilijk! Maar ik denk toch wel leggings, kort of lang maakt niet uit. Het is voor mij meer een kledingstuk dat ik thuis op de bank aan zou doen dan op straat. Je ziet alles erdoorheen en het ziet er vaak gewoon niet uit. Maar ook de trend van de Industrial belt ben ik een beetje op uitgekeken. Oeps..

Wat zijn momenteel je 3 favoriete stukken bij FEE?
Nog moeilijker! We hebben zoveel moois! Maar als ik echt zou moeten kiezen:
1. De grove kabeltrui van Designers Remix [€215.00].
2. De Eve jeans [€165.00] van Wood Wood. Deze zit zo lekker en vormt echt heel mooi.
3. De nieuwe witte sneakers [€160.00] van Royal Republiq!