Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
Mijn stijl is casual, basic, stoer. Ik draag graag zwart, maar in een kleurtje voel ik me echt mezelf. Ik draag graag jeans, de mom-fit is al een tijdje mijn favoriet, het liefst gecombineerd met een vrouwelijke top of oversized trui. En sneakers natuurlijk! Het liefst een sneaker met een gek detail, kleurtje of gekke zool. Ik heb ze wel; maar je ziet mij niet snel op hakken lopen…

Wat zijn je favoriete merken?
Won Hundred! Ik zou ieder seizoen de gehele collectie van Won Hundred in mijn kast willen hebben hangen. Dit is echt mijn stijl!
Deze week is de nieuwe collectie van Designers Remix binnengekomen bij FEE, dit merk gaat geloof ik ook wel mijn hartje (en salaris) stelen. Filippa K blijft me echt bij iedere levering weer verbazen over hoe fijn de materialen zijn die ze gebruiken. Dit is zo’n mooi merk  / werk!

Wat is er deze zomer in jouw koffer te vinden?
Vooral oversized luchtige jurkjes; zwart, rood of blauw.. allemaal perfect te combineren met mijn Dr Martens, Vans of mijn geliefde Won Hundred sneakers. En ik heb vrijwel altijd mijn spijkerjasje of een oversized trui van American Vintage bij me. Ik heb het al snel koud en vind deze beiden het perfecte kledingstuk om te combineren met jurkjes. Een oversized trui is als een jas voor me, daar zie je mij in het najaar vast en zeker ook in lopen. Oh, en de stoffen FEE tote bag! We zijn onafscheidelijk deze zomer.

Welk mode-item kijk je naar uit dit najaar?
Truien! Oversized, wijde hals of hoge col, wol of katoen, het liefst in alle kleuren! Leuk te combineren met jeans maar vooral ook over een langere jurk. (Ik draag ook graag jeans onder een jurk.) Ik zou mijn kledingkast in het najaar nog graag aanvullen met een mooie trenchcoat en een donkergrijze mom-fit jeans.

Wat is er standaard in jouw garderobe te vinden?
Jeans, ik kan er niet genoeg van hebben. Ik heb een grote sneaker-collectie en een collectie jumpsuits met lange en korte, smalle en wijde pijpen. Altijd goed!

Wat is jouw favoriete kledingstuk of mode accessoire dat je al jaren hebt en nooit weg zult doen?
Mijn favoriete kledingstuk verschilt wel per seizoen, nu kan ik even niet zonder mijn oversized spijkerjasje en plateauzool sneakers.
Ik zal niet snel een van mijn jumpsuits weg doen, ik heb ze vooral in het zwart, tijdloos en ik voel me er altijd goed in. Zoals ik al zei wil ik nog graag een mooie trenchcoat aan mijn favoriete kledingstukken toevoegen. Dit is voor mij ook echt een tijdloos item om te hebben.

Wat vind je de grootste mode-zonde?
Sorry not sorry; bikershorts, neon kleurige kledingstukken/pakjes en strakke crop tops. Kledingstukken in de kast waar het kaartje nog aan hangt. Het is mij ook wel eens gebeurd hoor, maar ik probeer bewuster te kopen en gooi niet zomer kleding weg. Dit vind ik echt zonde.

Wat zijn momenteel je 3 favoriete stukken bij FEE?
1. De rok van MbyM [€79.95] is perfect het hele jaar door te dragen. Luchtig met een t-shirt of singlet en straks nog net zo leuk met een dikke trui! Natuurlijk combineer ik dit wel met mijn zwarte Dr Martens of sneakers voor een stoerdere look.
2. Trui van Designers Remix [€170.00], dit is echt een prachtige trui. Zowel in fit als in kwaliteit.
3. Body/belt bag van Vagabond [€90.00]. Ideaal tasje voor alle festivals die ik afga deze zomer.