Hoe zou je jouw stijl omschrijven?
Mijn stijl is wel echt ‘Angela’. Ik draag graag zwart en basic, ton-sur-ton en zoek graag de grens op in mijn stijl qua mannelijkheid en artistieke elementen. Ik heb wel altijd een contrast in mijn outfits tussen vrouwelijk en alternatief/stoer. Mijn signature outfit; het liefst draag ik iedere dag een verschillende variant op een coltrui met een zwarte pantalon en witte sneakers of zwarte veterlaarsjes! Als ik voor kleur ga, dan het liefst ook uitgesproken, kunstzinnig en gedurfd.

Wat zijn je favoriete merken?
Won Hundred; het is conceptueel en vaak unisex. Filippa K; het is stijlvol en clean. Studio Ruig; het heeft bijzondere details. En later als ik groot ben wil ik graag alleen maar mooie items van Chloé, Givenchy, Saint Laurent en Chanel uiteraard 😉

Wat is er deze zomer in jouw koffer te vinden?
Kreukvrije zwarte shorts met talloze zwarte elegante tops; het is gekleed, maar vooral handig als je een drukke moeder bent en bij FEE veel de trappen op en afrent. Dan kun je in 35 graden maar beter geen rokje aan hebben, vooral niet als je veel met de fiets doet. Shorts zijn voor mijn lifestyle het ideale ontwerp!

Welk mode-item kijk je naar uit dit najaar?
Een goede nieuwe zwarte coltrui! Veel tijdloze nudes en camel stijlen komen binnen bij FEE dit najaar! Perfect om mijn zwarte garderobe mee aan te vullen en mee te combineren! Ik kan niet wachten op alle wollige items en vele colletjes. Eigenlijk sta ik al te popelen voor de gehele collectie, dat heb ik ieder seizoen!

Wat is er standaard in jouw garderobe te vinden?
80% is black, black, black! Ik houd van sober en clean, maar wel stijlvol. Met bijzondere details en mooie materialen! Geheel gekleed in donkerblauw vind ik de laatste seizoenen ook erg mooi, dat is wat volwassener!

Wat is jouw favoriete kledingstuk of mode accessoire dat je al jaren hebt en nooit weg zult doen?
De Studio Ruig shopper die ik al 4x vervangen heb! Een goede trenchcoat in beige, blauw en zwart, mijn high waistedzwarte jeans die ook al 100x vervangen is. 100 varianten van een mooie zwarte pantalon; wijd, strak, lang, kort… zwarte coltruien met alle mouwlengtes en niet te vergeten mijn Dr. Martens Broque’s en mijn zwarte suède dessert boots van Clarks! Deze items zal ik altijd blijven vervangen als ze versleten zijn. Dat doe ik al vanaf mijn jeugd en dat zal ik ook blijven doen tot aan mijn 80e!

Wat vind je de grootste mode-zonde?
Oh, dat zijn er zoveel! Maar als er weer een Western trend blijkt aan te komen met franjes en cowboy boots, dan rol ik toch echt telkens met mijn ogen. Afschuwelijk vind ik dit, hier zal ik nooit van gaan houden!

Wat zijn momenteel je 3 favoriete stukken bij FEE?
1. De Elissa pants [€160.00] van Won Hundred. Dit model zit vast in de collectie en komt elk seizoen in andere kleuren. Ik heb nu de geruite en de zwarte Elissa pants, omdat deze pantalon van perfecte kwaliteit is, maar ook omdat deze iedereen een mooie rond gevormde kont geeft! 
2. De Kinouba sweater [€95.00] van American Vintage. Deze zou ik ook het liefst in alle kleuren in mijn garderobe willen hebben. Deze trui is cosy en classy tegelijk, door de pofdetails aan de mouwen. Deze sweater is in roomwit en grijs al uitverkocht, maar vorige week hebben we de camel en antraciet variant binnengekregen bij FEE!
3. Ik ben groot fan van de Aria Evening Bag [€180.00] van Royal Republiq. Shiny donkerbruin leer met een supermooie sluiting. Ik kies standaard altijd voor zwart met zilver accenten, maar deze bruine tas met goud accenten is zo bijzonder dat deze wat mij betreft de perfecte uitstraling heeft tussen vintage en luxe!